Yons és  una empresa familiar que va nèixer a Barcelona l'any 2002 amb l'objectiu de cobrir un espai de mercat encara per explorar. Les tendències low cost i l'interés creixent per la moda i la dona van ser claus per obrir la primera botiga de roba femenina. Anys més tard, al 2009, s'obria Yons Andorra i començava així l'expansió de la marca més enllà de Catalunya. 


Yons és una empresa dinàmica, amb la capacitat d'adaptar-se ràpidament als canvis i amb un equip jove, proper i amb experiència en el món de la moda i la comunicació. Tant és així que al 2013 neix el blog Trendandsweet de la mà de la Mònica i l'Anna. L'objectiu és mostrar les tendències actuals gràcies als estilisme que crea la Mònica i que ella mateixa mostra. Tanmateix, en el blog també hi tenen cabuda escrits de decoració, de viatges, de bellesa o d'experiències personals, entre d'altres.


Dos anys més tard, al 2015, Yons segueix avançant i estrena botiga on-line donant resposta a la demanda que molts clients ja venien fent. El mateix any també es crea la nova marca Minimamis by Yons, dirigida a nens de 2 a 12 anys. 


I seguim creixent...